Hikmet Projesi ekibimizin faaliyetleri devam ediyor

HİKMET projesi kapsamında ;  Okul Müdürümüz Hilmi Mutlu, proje kapsamında görevli öğrenci ve öğretmenlerle beraber Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamdullah Çuvalcı yı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler.

Ziyarette Proje kapsamında Üniversite ile iş birliği ve koordinasyon içerisinde olunması, Üniversite bölümlerinin ziyaret edilmesi, üniversitelere yönelik öğrenci farkındalıklarının arttırılması, akademisyenlerle iş birliği sağlanması, bilim ve medeniyet tarihinde iz bırakmış bilim insanlarının fikir ve eserlerinin tahlil edilmesi ve böylelikle öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerileri kazanmış bireyler olarak üniversiteye hazır hale gelmesi amacıyla sayın rektörümüzün desteğini talep ettiler.

Sayın rektörümüz  taleplerimiz noktasında ülkemizin geleceğine katkı sunacak bu tür çalışmalarda üniversite olarak her türlü desteği sunacaklarını ifade ettiler.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 22:44 - Görüntülenme: 150