Medeniyetimizin Köşe Taşları: Süheyl Ünver Paneli İçin Öğrencimizin Panelist Başvurusu kabul edildi

Son devrin önemli aydınlarından, hekim, sanat adamı,hattat ve arşivciliği ile bilinen, Osmanlı ile günümüz Türkiye'si arasında ilim, sanat ve kültür köprüsü kuran Ord. Prof. Dr. Süheyl Ünver'i öğrencilere tanıtmak üzere hazırlanan 4. Medeniyetimizin Köşe Taşları: Süheyl Ünver Paneli için okulumuz 9 B sınıfından  Yusuf Talha D.in başvurusu kabul edildi.Panel için danışmanlığını yapan Zübeyde Demirbaş ogrencimize rehberlik ederek tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Panelin ev sahipliğini İstanbul Zeytinburnu Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi yapmaktadır.Bu yıl Medeniyetimizin Köşe Taşları panelinin 4.duzenlenmektedir.Çevrimiçi yapılacak panele Türkiye'deki tüm resmi ve özel ortaöğretim kurumlarından öğretmen ve öğrenciler katılım sağlamıştır.

05-04-2024

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 09:45 - Görüntülenme: 127