Oku YORUM Öğrencilerimiz Yazar Söyleşisinde Dijital İşgal ve Transhumanizm Kitabını Konuştular

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün okuma kültürünün geliştirilmesi amacıyla yürüttüğü  oku-YORUM projesi kapsamında DİJİTAL İŞGAL VE TRANSHUMANİZM adlı kitabın yazarı Tarihçi-Araştırmacı Yazar-Eğitimci Ahmet Serhat Ervas hocamızı okulumuzda misafir ettik. Öğrencilerimizin kitapta kafalarına takılan soruları bizzat yazarına  yönelterek cevap aldıkları bir okur-yazar buluşması ve söyleşi gerçekleştirdik.   Bazen hüzün, bazen neşenin,bazen öfkenin hakim olduğu, ümitle korku arasında gidip geldiğimiz 2 saatlik soluksuz takip edilen dolu dolu bilgi içerikli bir atmosferde atölye çalışmamız gerçekleşti.  Kitap kurtları sevgili öğrencilerimize, projenin danışman öğretmenleri Zübeyde Demirbaş ve Derya Çoşkun'a müdür Başyardimcımız Habib Demirbaş'a ve okul müdurumuz  Hilmi Mutlu'ya ama en çok da samimi hoş sohbetleri ve tüm katkıları için kıymetli yazarımız Serhat Arvas'a teşekkür ediyoruz.

06-05-202406-05-202406-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 16:57 - Görüntülenme: 206