OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ ULUSLARARASI ARENADA: “E-TWINNING”

Uluslararası e-Twinning projeleri kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans'ın her yıl düzenlediği etkinliklerde okulumuz öğretmenleri bu sene de birbirinden çeşitli projelerle boy gösteriyor. Birbirinden farklı 15 ülke, 30 dan fazla proje yürütücü öğretmenin bulunduğu projeler okulumuzdan 100 ün üzerinde öğrencimiz ve 10 öğretmeniz katılmaktadır. Sağlıklı ve mutlu yaşamdan iklim değişikliğine, uluslararası evrensel değerlerden kültürel ve tarihi mirasımızın tanıtımına kadar geniş bir yelpazede yer alan projeler, Beden Eğitimi'nden Fen Bilimleri'ne, Bilişim Teknolojileri'nden Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığa, İngilizce'den Sosyal Bilgilere kadar pek çok alanda öğretmenlerimizin katkısıyla şekilleniyor. Öğrencilerimiz, diğer ülkelerle kurdukları iş birlikleri sayesinde hem İngilizcelerini geliştiriyor hem de aktif olarak projelerde yer alıyorlar. Bu özverili çalışmalarda yer alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

24-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 17:33 - Görüntülenme: 89