Hedef LGS 2024

Şbt

HEDEF lGS 2024 Kapsamında önümüzdeki yıl LGS sınavına girecek öğrencilerimiz için tanıtım, toplantı ve planlama çalışmalarına başlandı

Etkili ders çalışma yöntemleri

Yarıyıl tatili LGS hazırlık kapımız başladı.

8 sınıfların ara Tatil Kampı 129 erkek 122 kız öğrenci toplam 251 öğrencinin katılımıyla 22-30 Şubat tarihleri arasında ( cumartesi pazar dahil) Toplam 9 gün, günde 6 saat ders yapılarak tamamlanmıştır Ayrıca ara tatil kampında kitap okuma seansları ve sosyal etkinliklerde ( spor müsabakaları ve piknik etkinliği) yapılmıştır.

Nis

Sahil Güvenlik Komutanlığımız tarafından okulumuz öğrencilerine seminer verildi. Seminerde mesleklerini tanıtan komutanlarımız öğrencilerimize; denizlerimiz, kıyı güvenliği hakkında sunumlar yapıp ve çeken akıntı konularında uygulamalı eğitimler verdiler

Nis

Mrt

LGS hazırlık sürecinde olan öğrencilerimiz mezun öğrencilerimizle bir araya geldiler

Şbt

8.sınıf öğrencilerimizle 21-31 Ocak tarihleri arasında LGS hazırlık kampı yapıyoruz.

Not: Sadece LGS hazırlık çalışmaları olmayacaktır. Süprizler sizi bekliyor...

Şbt

7.sınıf öğrencilerimize yönelik planladığımız Hedef LGS tanıtım programları tamamlandı.