HİKMET PROJESİ ETKİNLİKLERİ

Okulumuz Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Hikmet Projesi Pilot Okulu seçilmiştir. Detaylar için TIKLAYINIZ.

Hikmet Projesi açılış ve tanıtım programı yapıldı. Detaylar için TIKLAYINIZ.

Hikmet Projesi Fen Bilimlerine Giriş Etkinliği yapıldı. Detaylar için TIKLAYINIZ.

Hikmet Projesi Fen Bilimlerine Giriş 2.Etkinliği yapıldı. Detaylar için TIKLAYINIZ.

Bakan Yardımcımız Celile Eren Ökten Öğrencilerimizle bir araya geldi. Detaylar için TIKLAYINIZ.

Hikmet Projesi Teknoloji ve İnovasyon Etkinliği yapıldı. Detaylar için TIKLAYINIZ.

Hikmet Projesi Öğrencileriyle Üç Ayları karşılama programı yaptık. Detaylar için TIKLAYINIZ.

Hikmet Projesi öğrencileriyle Şehitlerimiz ve Kudüs haftası etkinlikleri  düzenlendi. Detaylar için TIKLAYINIZ.

Hikmet Projesi öğrencileriyle il Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret. Detaylar için TIKLAYINIZ

HİKMET projesi kapsamında ; okulumuz İslam ilminin duayeni sayın Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’nu ağırladı “Medreseden Akademiye Hikmet Yolculuğu”  Detaylar için TIKLAYINIZ

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamdullah Çuvalcı yı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verildi. Detaylar için TIKLAYINIZ

Matematik Eğitimi dalında öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent GÜVEN teknoloji destekli matematik öğretimi ve geometri eğitimi TIKLAYINIZ